Make-up en bruidsstyling

makeup

Basis en avond make-up

Make-up is erg persoonlijk en elke gelegenheid vraagt weer om een andere aanpak. Wilt u er natuurlijk en verzorgd uitzien? Of wilt u juist die smokey eyes en net wat meer opvallen? De visagist van Schoonheids ID neemt uw wensen qua make-up, en verzorgd u visagie tot een prachtig geheel.

Basis make-up
Een basis make-up behandeling bij Schoonheids ID is bedoeld voor dagen waarop u net dat beetje extra wilt of nodig hebt. Een sollicitatie gesprek, presentatie of een belangrijke receptie? De dag make-up geeft u een natuurlijke en verzorgde uitstraling.

Avond make-up
Wilt u de show stelen tijdens een avondje uit of een speciale gelegenheid? Dan vraagt dit vaak om uitdagende make-up. Bij een avond make-up behandeling wordt de make-up over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Ook neemt de visagist de tijd om de make-up te matchen met uw outfit en accessoires.

Schoonheids ID biedt de volgende behandelingen aan:

  • Basis make-up € 25,-
  • Avond make-up € 25,-
  • Make-up en haarstyling v.a. € 50,-
Basis make-up foto´s     Avond make-up foto´s    haarstyling foto´s

Bruidsstyling

Op uw trouwdag wilt u er natuurlijk op u allermooist uitzien! Een mooie jurk, een verzorgd kapsel en een stalende huid met prachtige make-up staan centraal.

Bij Schoonheids iD begrijpen we het belang van er mooi en verzorgd uitzien op uw trouwdag en bieden daarom de mogelijkheid de gewenste bruidsmake-up vooraf te bepalen door middel van een proef make-up. Ruim van tevoren bekijken we samen welke make-up het beste bij u, uw trouwjurk en uw accessoires past.

Vervolgens brengen we op de trouwdag zelf de vooraf bepaalde make-up aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan, en u er zeker van kunt zijn dat je er schitterend uitziet op u en uw partners speciale dag!

Schoonheids ID biedt de volgende behandelingen aan:

  • Bruidsmake-up (incl. proef) € 67,50
  • Bruidsmake-up en haarstyling (incl. proef) € 135,-
  • Op locatie € 15,- Extra
Bruidsstyling foto´s