Diverse behandelingen

Diverse2Ibiza Veertjes

Gespot op de hippiemarkt op Ibiza en de trend van 2014: Feather extensions. Voor een vrolijk gekleurd accent in uw haar.

De feather extensions van Ibiza Feathers zijn gemaakt van natuurlijke veren van speciaal hiervoor gekweekte hanen. Onze feather extensions (veren voor in je haar) komen van verschillende farms uit de USA.

De veren worden zorgvuldig geselecteerd en geverfd in heldere en natuurlijke kleuren. Daarnaast worden de gebundelde featherextensions voorzien van een topping, om rafelen tegen te gaan.

De kleuren van de veren kunt u zelf samenstellen en worden naar wens verdeeld over het haar. Dankzij de hoge kwaliteit kunnen de Ibiza Feathers hetzelfde worden behandeld als uw eigen haar. Dat betekent dat de veren in uw haar gewoon gewassen, geföhnd en gestyled kunnen worden.

Prijs

  • 1 veer: € 5,-
  • 3 veren: € 12,50
  • Gebruikte veren opnieuw inzetten (per ring): € 1,-
  • Veren verwijderen: Gratis

Beauty behandelingen

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen zorgt voor meer nadruk en expressie in de oog regionen van uw gezicht. Ze zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht en bepalen voor een groot deel uw uitstraling.

Wimpers verven of het verven van uw wenkbrauwen is ideaal als u zich er niet iedere dag druk om wilt maken, en wanneer u zeker wilt zijn dat het er natuurlijk en professioneel uitziet. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken. Het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt gedaan met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-6 weken zitten.

Schoonheids ID biedt de volgende behandelingen aan:

  • Epileren € 13,50
  • wenkbrauwen verven € 10,-
  • wimpers verven € 10,-
  • wimpers en wenkbrauwen verven € 17,50

Rugmassage

Dit is een behandeling van 30 minuten

Een massage brengt u weer in beweging en kan u heerlijk laten ontspannen. U voelt uzelf weer in balans, ontspannen, en energiek. Door een massage voelt u uzelf weer lekkerder in je lijf.

De massage wordt afgestemd op uw behoeften, wensen en eventuele klachten. Behalve dat een massage gewoon lekker ontspannend is, kan deze ook nuttig zijn bij de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals stress of spanningshoofdpijn, slapeloosheid en hoge bloeddruk.

Naast het verhelpen van verschillende lichamelijk klachten heeft een massage een positieve invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. De hoeveelheid endorfine en oxytocine in uw lichaam zullen worden verhoogt, en er is een duidelijke stress verminderende werking. Daarnaast stimuleert een massage het geluksgevoel door het positief beïnvloeden van het aanmaken van de stoffen in uw lichaam die hier verantwoordelijk voor zijn. Door regelmatige massages wordt ook het aantal bloedcellen in uw lichaam verhoogt en dit verhoogt weer uw immuunsysteem en weerstand.

Prijs: € 25,-