Bruidsstyling, visagie en haarstyling


Gefeliciteerd!! Jullie gaan trouwen!


Op deze bijzondere dag wil jij er natuurlijk op je allermooiste uitzien. Een prachtig bruidskapsel en perfecte make-up zijn uiteraard heel belangrijk. Het allerbeste van jezelf, geheel passend bij jouw persoonlijkheid is bij Schoonheids ID als vanzelfsprekend. Ongeveer 6 weken voorafgaand aan de bruiloft zal er een proefsessie in de salon plaatsvinden. In deze 2 à 3 uur durende sessie bespreken we al jouw wensen, wordt er gekeken naar de jurk, jouw persoonlijkheid, het boeket en eventueel de kleuren en/of thema’s zodat we het plaatje compleet maken. In deze proefsessie zullen we verschillende looks en kapsels proberen zodat we tot een mooi geheel komen die bij jou past! Schoonheids ID werkt met hoogwaardige kwaliteits make-up van Golden Rose en is zo uitgebreid dat er voor zowel de ‘naturel’ bruid als voor de ‘glamour’ bruid een passende make-up te vinden is die de hele dag perfect blijft zitten.


Voor het kapsel geldt precies hetzelfde. Of het zonnetjes schijnt, het regent of flink waait, Schoonheids ID zorgt ervoor dat het kapsel goed onderbouwd is zodat het de hele dag blijft zitten. Heb je fijn haar? Geen probleem! Met opvulling en clip-in extensions kunnen we ook voor jou een prachtig kapsel creëren. De clip-in extensions zijn van écht haar en zijn er in verschillende kleurtjes. Deze zijn te huur voor een meerprijs van € 40,-.

Op de dag van de bruiloft komt Schoonheids ID gewoon op locatie. 

Reiskosten € 0,40 per gereden kilometer. 

 


Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Touch-Up

Wil je voor de avond je make-up en/of haarstyling bijgewerkt hebben, kies dan voor een Touch-Up. Uiteraad op de gewenste locatie! Prijs in overleg.


Schoonheids ID heeft zich gespecialiseerd in bruidsstyling door heel veel verschillende workshops en cursussen te volgen. Mooist behaalde certificaten zijn alle bruidsstylingscursussen van Baron Academy.

Haarstyling en Visagie

Heeft u een (gala) feestje, fotoshoot , thema party of bent u een bruidsgast en u wilt er tot in de puntjes verzorgd uit zien? Voor elke gelegenheid verzorgen wij de juiste make-up en haarstyling. Door de vele verschillende workshops en cursussen die wij onder andere gevolgd hebben bij Golden Rose en Make-up Studio kunnen wij voor iedereen een passende make-up verzorgen (denk aan basis-, avond-, bruids-, glamour-, bril-, contouring-, film- en foto- make up).
Ook voor de haarstyling kunnen we verschillende kapsels creëren. Half of geheel opgestoken kapsels, vlechtwerk, of voor prachtige ‘updo’s’ bent u bij Schoonheids ID aan het juiste adres.


Mooist behaalde certificaten zijn Bruidskapsels en Hair Updo’s van Baron Academy.

Maak een afspraak

06-20 383 444

Opening Hours

Ma  Di Gesloten
Woe 10.00 - 21.00
Do  Vrij  Za 10.00 - 17.00

Address

Schoonheids ID
Markerwaardstraat 1
1156 CM Marken