Diverse behandelingen


Bij Schoonheids ID kunt u ook terecht voor diverse behandelingen waaronder het shapen van de wenkbrauwen door middel van epilatie en/of harsen, verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen van onder andere benen, gezicht, oksels, armen, bikinilijn. Voor de mannen hebben we ook het harsen van de rug of borst. Voor het gezicht gebruiken we azulen hars die geschikt is voor de droge vochtarme huid en gevoelige of couperose huid. Voor het lichaam gebruiken we een suikerhars die heel gemakkelijk met water schoon te maken is. Geen plakbenen dus!
Naast de refectocilverf die wordt gebruikt voor de wimpers en wenkbrauwen kun je ook kiezen voor Henna Brows.


Henna Brows


Glance Henna is afkomstig uit Brazilië waar de lijn met henna-producten tot één van de populairste salonbehandelingen behoort. Henna is een natuurlijke methode om de wenkbrauwen en de huid te voorzien van een semi permanente kleuring. Henna geeft een mooi en langdurig resultaat die tot 2 weken op de huid en tot circa 6 weken op de haartjes blijft zitten. Voor mensen met een gevoelige of dunne huid, of die op een natuurlijke manier hun wenkbrauwen willen laten verven biedt Henna hier een uitkomst.

Lash to Impress


Lash to Impress is een waterproof mascara die met een speciale coating op de wimpers worden aangebracht welke daarna 3 tot 4 weken blijft zitten. De duur van het resultaat is afhankelijk van de eigen wimper cyclus, welke kan verschillen van 2 tot 7 weken. Lash to Impress is ideaal voor vakantiegangers. Je kan er namelijk met zwemmen, sporten, in de sauna en slapen zonder een uitgelopen look. Lash to Impress geeft je een mascara met volume, geen blote billen gezicht meer!
Omdat de coating in de meeste gevallen niet uit zichzelf oplost moet deze er na 4 weken weer worden afgehaald in de salon.

Maak een afspraak

06-20 383 444

Opening Hours

Ma  Di Gesloten
Woe 10.00 - 21.00
Do  Vrij  Za 10.00 - 17.00

Address

Schoonheids ID
Markerwaardstraat 1
1156 CM Marken