Onze merken


Golden Rose

Long lasting make-up voor elke gelegenheid

Golden Rose Make -Up staat voor hoogwaardige kwaliteit voor  een betaalbare prijs. Golden Rose hecht veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruiker. Alle producten zijn dan ook dierproefvrij, milieubewust, duurzaam, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge Europese normen. Golden Rose staat voor het volgen van internationale ontwikkelingen op zowel de consumenten als de professionele markt. Het merk streeft continu naar vernieuwingen en uitbreidingen van haar brede productaanbod. Golden Rose Cosmetics is een internationaal merk dat beschikbaar is in 93 landen. 

Nouvital

Verzorgende schoonheidsproducten

Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmetica merk voor zowel schoonheidsspecialisten als opleidingsinstituten. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwe wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, geheel conform de Eurpese richtlijnen. De producten van Nouvital bevatten namelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Tevens zijn deze producten dierproefvrij, allergeenvrij geparfumeerd, hypoallergeen, vrij van minerale oliën, vrij van tarwekiem oliën (in verband met glutenallergie) en alle dagcremes zijn voorzien van een zonnefilter.

Dr Tadlea

Mini lift Behandeling

De Minilift is een cosmetische liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door toepassing van de op elkaar afgestemde minilift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen huidlagen een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de microcirculatie aangezet waardoor een betere huiddoorbloeding onstaat. De huid is in optimale conditie voor het opnemen van werkstoffen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een jonger, jeugdiger en strakker aanzien. De minilift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huidconditie die al in één behandeling zichtbaar is. In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking.

Kadobonnen

Kadobonnen voor elke gelegenheid

Bij Schoonheids ID kunt u ook terecht voor kadobonnen. De kadobonnen kunt u zelf samenstellen vanaf een bedrag van €5,-. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende verpakking. Super leuk om te geven voor een verjaardag, Moederdag, Vaderdag, de Sint of voor de Feestdagen. Wilt u daar nog een aardigheidje bijgeven? Alles is mogelijk! Zo hebben wij ook kleine geurtjes van Golden Rose in het assortiment voor maar €3,95.